Az álommeló: Ennyit fog keresni Balogh Levente asszisztense

Az álommeló: Ennyit fog keresni Balogh Levente asszisztense


Keserű Balázs nyerte az RTLAz álommeló című műsorát és ezzel a lehetőséget, hogy egy éven át Balogh Levente elnöki asszisztense legyen havi bruttó 3 millió forintos fizetésért– írja a Blikk.

“Az, hogy a ranglétrán nem egy, hanem egyszerre tíz lépcsőfokot ugrottam, visszaigazolás, hogy jó úton járok. Másrészt egy biztos jövő felé mutat, amit a győzelem nélkül legalább tíz év munkája előzött volna meg. Az egyéves fix szerződésemet követően is szívesen dolgoznék Leventének, de ebbe még nem szeretném nagyon beleélni magamat” – mondta a győztes, aki azt is elárulta, mire költ majd az álomfizetésből.

Az eddigi fizetésem három részből tevődött össze, az alapbéremből, a túlóra pénzből és a kiküldetési díjakból, ez összesen körülbelül nettó 680 ezer forint volt. Persze ez már az az összeg, amit az utolsó időszakban kerestem. A legelső fizetésem az első munkahelyemen mintegy bruttó 300 ezer forint volt, Leventénél nagyjából ennek a tízszeresét kapom majd. Nem költözöm új albérletbe, nem vásárolok autót. Egyelőre kivárok és amennyit csak lehet, félreteszek a fizetésemből. A beosztásból fakadóan a megjelenésemre figyelnem kell, úgyhogy veszek majd egy-két szebb ruhadarabot” – mondta.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap