Fájdalmas nap a mai! Megtörtént! ITT a vége! Schobert Norbitól búcsúzunk.

Fájdalmas nap a mai! Megtörtént! ITT a vége! Schobert Norbitól búcsúzunk.


Most már hivatalos, Norbi visszavonult a kommunikációtól, de az Update márka nem szűnik meg.

Schobert Norbi számára meglehetősen nehéz és eseménydús volt az utóbbi néhány hét. A fitneszgurut ugyanis több tízmillió forintra büntették a termékei miatt, ennek hatására pedig meglepő és sorsfordító bejelentést tett, mely szerint visszavonul. Sokan értetlenkedve fogadták a hírt, voltak, akik támogatták a döntését, de emellett sokakban felmerült, hogy mi lesz így a márka híres és népszerű szénhidrátcsökkentett termékeivel.

Korábban egy interjúban említette már, hogy a visszavonulásával nem fog megszűnni az Update, csupán nem ő lesz a „frontembere”. Most az Update hivatalos Facebook-oldala is megerősítette ezt, egy rövid posztban számoltak be a márka további sorsáról.

„Tisztelt Ügyfeleink! Norbi visszavonult a kommunikációtól, de attól az Update márka megmarad. 30 év munka eredménye. Továbbra is elérhető országos házhozszállítással a www.update1.hu menü, amelynek ára a kiszállítást is magába foglalja. Norbi kisfia, Zalán is ennek és a sportnak köszönhetően váltott formát. Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl a szénhidrátcsökkentett lepény” – írták a bejegyzésben.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap