Feketébe borult a csatorna: váratlanul elhunyt a népszerű műsorvezető

Feketébe borult a csatorna: váratlanul elhunyt a népszerű műsorvezető


Most érkezett a szomorú hír. Életének 82. évében elhunyt a népszerű műsorvezető, John Roland. Halálát a Fox Television Stations erősítette meg, halálának okát azonban egyelőre nem közölték - írja a hollyowoodreporter.com.

Meghalt John Roland

Rengetegen gyászolják most John Rolandot, több mint három évtizeden át volt a New York-i Channel 5 riportere és műsorvezetője.

Roland 1969 decemberében hagyta el a Los Angeles-i KTTV-t, hogy a Metromedia testvérállomásához, a New York-i WNEW-hez csatlakozzon általános riporterként. Hétközben politikáról tudósított, hétvégén pedig a 10 órás hírműsort vezette, mielőtt 1979-ben átvette Bill Jorgensen helyét a hétköznap esti 10 órás kiadásban. (1986-ban a News Corp. és a Fox átvette az irányítást a csatorna felett, és az új neve WNYW lett.)

Roland 2003-ban hagyta el a 10 órás posztot, hogy új hírműsorokat vezessen az 17 és 18 órai adásokban, majd 2004 júniusában visszavonult Floridába.

"Szeretném megköszönni, hogy ennyi éven át meghívtak az otthonukba. Ezt a meghívást soha nem vettem természetesnek, és mindig megtiszteltetésnek tekintettem." - mondta távozásakor a műsorban.

Legyen neki könnyű a föld!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap