Friss! Családja közölte a szomorú hírt Gálvölgyi Jánosról

Friss! Családja közölte a szomorú hírt Gálvölgyi Jánosról


Egyelőre semmi bíztató hír nem érkezett Gálvölgyi János állapotáról, akiért most egy egész ország szorít, hogy a színész minél előbb jobban legyen.

Az ATV megkeresésére a színész veje elárulta, hogy Gálvölgyi János állapota napok óta változatlan, egyenlőre nincs túl az életveszélyen.

Múlt hét szerdán szállították kórházba a színészt, miután otthonában légzési nehézségei voltak. Mentőt hívtak hozzá, azonban nem kapta meg a segítséget és végül lánya, saját autójával vitte őt a legközelebbi kórházba. A kórházban azonnal az intenzív osztályra került, majd lélegeztetőgépre helyezték.

Ezalatt az idő alatt hatalmas felháborodás kerekedett abból, hogy a színész és családja egy órán át várták a mentők segítségét, ami végül nem történt meg. Az OMSZ közben vizsgálatot indított és arra a megállapításra jutottak, hogy a mentésirányító hibásan mérlegelt, Gálvökgyi Jánoshoz mentőegységet kellett volna küldjön.

A rendőrség is nyomozást indított az ügyben, amiről ide kattintva olvashatnak részletesebben. Később kiderült az is, hogy Pintér Sándor belügyminiszter elrendelte a segélyhívások kezelésének visszamenőleges ellenőrzését.

A színészt azóta is a Semmelweis Egyetem Klinikáján ápolják, tüdőembóliát diagnosztizáltak nála, napok óta mélyaltatásban van.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap