ITT a sokkoló felvétel az ájult Schobert Norbiról - ÍGY vitték el a mentők...Drámai pillanatok következnek

ITT a sokkoló felvétel az ájult Schobert Norbiról - ÍGY vitték el a mentők...Drámai pillanatok következnek


A Blikk is megírta, hogy Schobert Norbi visszavonul, miután 40 milliós bírságot kapott a cége. A fitneszguru arról mesélt, milyen állapotban van most, és kiderült, hogy tényleg komolyan gondolja a visszavonulását. Illetve egy eddig még sehol nem látott videófelvétel is előkerült.

2021-ben Schobert Norbi sztrókot kapott, az élete egy hajszálon múlott. Most a Tények Plusz bemutatta a megrázó garázsfelvételeket, amelyeken azt látni, hogy a háromgyerekes édesapa ájultan fekszik, amíg a mentő meg nem érkezik. Ezeket felvételeket eddig még nem tették közzé sehol.

A fitneszguru szerint túl sok lehetett az országnak az elmúlt 30 évben, ezért most majd meglátják, milyen a Norbi-hiány.

Én bírni fogom
– mondta Schobert Norbi.

A 2021-es térfigyelőkamera-felvételen jól látható a család kutyája is, akinek az életét köszönheti Norbi. A felvételen látszik, hogy többen elmentek mellette segítségnyújtás nélkül. Az imádott házi kedvenc viszont átszaladt a szomszédba, hogy segítséget kérjen, ezután Schobertet mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A kommunikációtól fogok visszavonulni
– mondta a fitneszguru, de egyelőre még nem tudja, mit csináljon másképp.

Íme a sokkoló felvételek:


Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap