ITT a vége! Falusi Mariann befejezte

ITT a vége! Falusi Mariann befejezte


A Pa-dö-dő két tagja, Falusi Mariann és Lang Györgyi hosszú éveken keresztül közösen vezette a Klubrádió Ötös című műsorát, most viszont nagy változásra számíthatnak a hallgatók a műsor jövőjét illetően.

Falusi Mariann ugyanis nehéz döntést hozott meg: Lang Györgyi halálát követően már ő sem tér vissza a rádiós műsorba, nem folytatja egyedül – írja a story.hu.

Az elkövetkezendő időszakban megpróbáljuk pótolni a pótolhatatlant ebben a szerdai két órában, hogy közben a rádió megtalálhassa azt, aki méltóképpen tudja folytatni, amit Lang Györgyi és Falusi Mariann, valamint szerkesztőjük, Kelecsényi Krisztina hosszú évek alatt képviselt. Teljesen érthető módon Mariann ezt teljesen egyedül már nem viszi tovább. Ez nehéz lesz nekünk is, és szerintem önöknek is. Addig mi, klubrádiósok felváltva vezetjük a műsort hasonló formátumban, és mindenekelőtt – reményeink és törekvésünk szerit – abban a szellemben, ahogy ezt megszokhatták

– tájékoztatta a hallgatókat a Klubrádió Ötös című műsorának szerdai adásában Kárpáti Iván műsorvezető, a rádió munkatársa.

Lang Györgyitől búcsúztatójára 2023. június 13-án, kedden 19 órakor a Fővárosi Állatkertben lesz, ahol a rajongók végső búcsút vehetnek szeretett énekesüktől.

Gyertek színes ruhában, és kérünk benneteket, ne hozzatok virágot
– írta Falusi Mariann Facebook-bejegyzésében.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap