Ittasan, frontálisan ütközött egy autóval a magyar színészlegenda, aminek a következtében életét vesztette - Felfoghatatlan ami történt

Ittasan, frontálisan ütközött egy autóval a magyar színészlegenda, aminek a következtében életét vesztette - Felfoghatatlan ami történt


Hatvanöt éves lenne Bubik István. A Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész tragikus autóbalesetben hunyt el, autója 2004. november 28-án Ceglédbercelnél frontálisan ütközött egy másik kocsival.

Bubik István 1958-ban született. Többek között tagja volt a Nemzeti Színháznak és a Thália Színháznak, 2000-től az Új Színház tagjaként dolgozott. Munkásságát Jászai Mari-díjjal ismerték el, emellett megkapta a Rajz János-díjat, a Farkas-Ratkó-díjat, a Magyar Művészetért járó díjat is, 2000-ben pedig az Érdemes Művész kitüntetést.

Játszott Jágót az Othellóban, de volt Tartuffe és Tompor (Zuboly) is a Szentivánéji álomban. A napfény ízében, a Hídemberben és a Nyolc évszak című sorozatban is láthattuk, de Bubik István volt például Tom Hanks magyar hangja a Forrest Gumpban, illetve a Rocky és a Cobra című filmekben Sylvester Stallonét is ő szinkronizálta.

Bubik alakította a 2002-ben Dér András által rendezett A kanyaron túl című filmdráma főszerepét is, mely rendkívüli kritikai sikert aratott.

Csúszós úton történt a szörnyű tragédia A színész hosszú évtizedekig ragaszkodott klasszikus autójához, egy bogárhátúhoz. Amikor Szolnokon beült a 38 éves kocsijába még nem sejtette, hogy a halálba vezeti.

A színész autója 2004 őszén frontálisan ütközött egy másik gépkocsival a 4-es számú főúton, Cegléd és Ceglédbercel között. A Budapest felé tartó színművész feltehetően nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezetett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy másik gépkocsival.

A másik autóban utazó két ember közül a vezető nem sérült meg, utasa viszont súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap