Kiderült! Ő az a Fideszes képviselő, aki ittasan okozott autóbalesetet

Kiderült! Ő az a Fideszes képviselő, aki ittasan okozott autóbalesetet

A kép illusztráció

Ittasan okozott közúti balesetet Horváth Tamás Mihály keszthelyi fideszes önkormányzati képviselő. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

A 24.hu a rendőrség közlése alapján írt a közúti balesetről. Április 8-án szombaton történt az eset Keszthelyen, amikor egy autós az Ady Endre utcából fordult rá a Tapolcai útra, de nem tudta bevenni a kanyart, ezért átsodródott a másik sávba, ahol nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak. A balesetben a szabályosan közlekedő autós – egy nő –, valamint utasa könnyebben megsérült. A rendőrök megszondáztatták a 32 éves helyi férfit, a teszt pozitív értéket mutatott, így további mintavétel céljából előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, a jogosítványát pedig bevonták. Az ügyben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Keszthelyi Rendőrkapitányság – írták le a baleset körülményeit a rendőrség közleménye alapján.

Úgy tudják, az ittasan vezető sofőr nem más, mint Horváth Tamás Mihály, aki azon túl, hogy fideszes helyi képviselő, tagja a Zala Vármegyei Közgyűlésnek, emellett a városi Fidelitas elnöke, illetve a Keszthelyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KKEF) vezetője.

Horváth Tamás Mihály nem kommentálta a történteket a lapnak, Csótár András keszthelyi Fidesz-elnök annyit mondott az ügyről:

"Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom ezt az állítást. Horváth Tamás Mihállyal nem beszéltem erről a dologról."

Keszthely polgármesterét, Manninger Jenőt is, aki azt hangsúlyozta válaszában, hogy miután ő nem a választókerület országgyűlési képviselője, hanem Keszthely polgármestere, ezért „az önkormányzati képviselők magánéletében történt eseményekkel mint polgármester nem kell foglalkoznom, különösen, ha ezzel kapcsolatban rendészeti szervektől hivatalos értesítést nem kapok”.

Érdekesség, hogy Horváth Tamás Mihály képviselő nem sokkal a balesete előtt egyébként a biztonságos közlekedés fontosságára hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap