Kideült! Nincs tovább titkolózás! ITT van Marics Peti új szerelme - Soha nem találnád ki, ki az - ÍME

Kideült! Nincs tovább titkolózás! ITT van Marics Peti új szerelme - Soha nem találnád ki, ki az - ÍME


Nagyon úgy néz ki, hogy Marics Petire újra rátalált a szerelem, és az is kiderült, hogy egy színésznő csavarhatta el a fejét. Mutatjuk, mit lehet tudni a fiatal lányról!

Márciusban robbant bombaként a hír, hogy a Sztárban Sztár álompárja, Tóth Andi és Marics Peti szakított. Bár egy ideig azt pedzegették többen is, hogy megcsalás állt a háttérben, végül az énekesnő tisztázta a helyzetet és cáfolta az állításokat. A ValMar duó tagja hamar továbblépett, hiszen úgy tudni, most egy tehetséges színésznő mellett talált rá a boldogság, aki nem más, mint a 24 éves Kovács Gyopár.

A szerelmeseket a lány egy kollégája buktatta le, ugyanis mint kiderült, a színházban már egy ideje pletykálgatnak a románcukról. Ezenkívül egyeseknek az is feltűnt, hogy a fiatalok a közösségi médiában is követik egymást és gyakran szívelik is egymás posztjait. Egy közeli ismerős állítása alapján Peti és Gyopár sok időt tölt együtt: közösen jelentek meg egy baráti szülinapon, sőt az énekes a színésznő egyik színházi előadását is elment megnézni.



Kovács Gyopár egyébként egy színész-énekes, aki először 2014-ben egy tehetségkutatóban, a Rising Starban tűnt fel. Az akkor mindössze 15 éves lány a műsorban a hetedik helyen végzett, tehetsége azonban annyira kiemelkedő volt, hogy egyből felfigyeltek rá.

A barna szépség a Pesti Magyar Színiakadémián tanult tovább 2017-ben, és ugyanekkor kapott szerepet a Holnap Tali! című sorozatban. Mindemellett 2020-ban A tanár, 2021-ben pedig az Apatigris című tévésorozatokban is szerepet vállalt.



Jelenleg a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatója. Több színházban is játszott már, most éppen a Kecskeméti Katona József Nemzeti színház és a Játékszín tagja. Szente Vajk darabjaiban rendszeresen helyet kap a színpadon, mint például az újdonsült Aranylakodalomban, a Legénybúcsúban vagy a Dominógyilkosságban.

Az énekléssel azóta sem hagyott fel, a már-már tökéletes alakkal rendelkező színésznőnek elképesztően gyönyörű hangja van, melyet rendszeresen meg is csillogtat a közösségi oldalán.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap