Még csak lábadozik a kórházban Gálvölgyi János, de már most meglépték - EZ történt pontosan

Még csak lábadozik a kórházban Gálvölgyi János, de már most meglépték - EZ történt pontosan


Mint már megírtuk, a mélyaltatásból felébredt Gálvölgyi János első gondolta, kérdése lányaihoz a Pintér Béla és Társulata volt.

A társulat tagjai nagyon megijedtek, amikor kiderült, hogy a legendás színművész életveszélyes állapotban kórházban fekszik. Most fontos döntést hoztak meg: felvették Gálvölgyi Jánost a tagjaik közé:

– Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és

igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is.


A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi. A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Drága János, nagy szeretettel várunk vissza! – írták a bejegyzésükben a Facebookon.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap