Most jött a hír! Nagy a baj? Átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba Galambos Lajost - ITT vannak a részletek:

Most jött a hír! Nagy a baj? Átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba Galambos Lajost - ITT vannak a részletek:


Máris elhagyta a baracskai börtönt Galambos Lajos. Igaz, szabadulásnak nem igazán lehet nevezni azt, ami vele történt: mentő szállította át a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába.

Egy hete vonult be a baracskai börtönbe a mulatóssztár, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetését, amire áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte a bíróság. Hiába kért halasztást megromlott egészségi állapota miatt, első és másodfokon is elutasították azt, így nem volt mit tenni, be kellett mennie a rácsok mögé.

Ahol azonnal a gyengélkedőre került, és egészen keddig ott is volt, amíg át nem szállították Berettyóújfalura.

- Aggódik érte a családja és aggódom érte személy szerint én is. Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé - mondta lapunknak dr. Csontos Zsolt, a trombitaművész jogi képviselője. - Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni.

Az ügyvédtől megtudtuk: Lajcsi elmondása szerint nagyon korrektül bánnak vele a börtönben. Nem kivételeznek, nincsenek kiváltságai, de egy rossz szót sem kapott még, minden bv-munkatárs normálisan viselkedik vele.

- Most pénteken találkoztunk volna a bevonulása óta először személyesen, de elmarad a látogatásom, mert Berettyóújfalura nem mehetek le. Remélem, hamarosan személyesen is láthatom, addig telefonon tartjuk a kapcsolatot. A hangján azt érzem: fizikálisan gyenge, de lelkileg változatlanul nagyon erős - zárta az ügyvéd.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap