Robbanás rázta meg az Magyarország EZEN részét - ITT vannak a részletek:

Robbanás rázta meg az Magyarország EZEN részét - ITT vannak a részletek:


Robbanás történt egy tizenkét lakásos soproni társasházban, egy ember súlyosan megsérült. Robbanás történt Sopronban, a Kossuth Lajos utca egyik háromszintes társasházában hétfő éjszaka, egy ember súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett – közölte Németh Ramóna, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel kedden.

Elmondta, egy tizenkét lakásos társasházban történt a robbanás, ami miatt a lakóknak el kellett hagyni az épületet. Nekik máshol keresnek szállást éjszakára. Németh Ramóna közölte, a robbanás okát egyelőre vizsgálják.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte: tizennyolc lakó elhagyta az ingatlant, egy embert a tűzoltók kísértek le, egyet pedig még a tűzoltók kiérkezése előtt a járókelők hoztak ki. A robbanás következtében több parkoló autó is megrongálódott.

A város hivatalos médiaportálja, a Sopron Média beszámolója szerint a környező házakban is jelentős károk keletkeztek, ablakok törtek be. Kitértek arra is, hogy az érintett társasház lakóit a helyi önkormányzat saját költségén szállásolta el az éjszakára.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap