Sokkoló tragédia: Megdöbbent Magyarország a halálán - Mindössze 33 évesen elhunyt a magyar....

Sokkoló tragédia: Megdöbbent Magyarország a halálán - Mindössze 33 évesen elhunyt a magyar....


33 éves korában meghalt Győri Tamás az Angels NJSE női jégkorongcsapatának vezetőedzője. A Fradi és a Dunaújváros korábbi játékosa súlyos betegséggel küzdött.

"🕯Elhunyt Győri Tamás🕯

Győri Tamás a Dunaújvárosi Acélbikák korábbi játékosa 2007-ben, mindössze 17 évesen mutatkozott be a felnőtt mezőnyben és egészen 2012-ig szülővárosában játszott.

A Dunaújvárossal egy MOL Liga elsőséget ünnepelhetett, de tagja volt az osztrák Nationalligában szereplő gárdának is.

A hazai évek után három szezonon keresztül erősítette a Ferencváros együttesét, ahol egy térdsérülést követően felhagyott a profi sporttal.

Ezt követően még a Szerb Bajnokságban szereplő Tisza Volánban és az Acélbikák OB II-es csapatában húzott korcsolyát. 2020-ban a WORM Angels frissen alakult gárdájában lépett újra jégre a második vonalban.

Az OB II-ben egy ezüst és egy bronzérmet, az Andersen ligában pedig legutóbb egy ezüst érmet szerzett az Angels-el.

Ezzel párhuzamosan az utánpótlásban is szerepet vállalt. A Dunaújvárosi Acélbikák együttesénél több korosztály mellett dolgozott, továbbá 2016-tól az Angels NJSE együttesében lett vezetőedző, ahol a lányok fejlődéséért tett rengeteget. Irányítása alatt a 2021/2022-es szezonban bronzérmet szereztek tanítványai a Női U25/B bajnokságban.

A mindig vidám, jó kedélyű edző tragikusan fiatalon hagyott itt bennünket egy rövid lefolyású, súlyos betegséget követően.

Az Angels Jégkorong Sportegyesület Győri Tamást saját halottjának tekinti, valamint őszinte részvétét fejezi ki feleségének, családjának és barátainak!

Megrendülten és értetlenül állunk a hír hallatán! Búcsúzunk Tőled Kex!" - áll szeretett egyesülete búcsújában.



Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap