Már biztos! A színészlegenda holttestét találták meg - ÍME a részletek

Már biztos! A színészlegenda holttestét találták meg - ÍME a részletek

Most már biztos, hogy a kaliforniai hegyekben eltűnt világsztár, Julian Sands holtteste került elő tegnap. Sands még januárban indult túrázni a San Gabriel-hegységbe az Egyesült Államokban.
Hivatalosan is megerősítették: Julian Sands brit színész földi maradványaira bukkantak Kaliforniában – írja a BBC. A színész január 13-án indult túrára a hegyekbe, az eltűnését pedig másnap jelentette családja. A keresése azóta tartott, noha sok reményt nem fűztek hozzá, hogy valaha is életben találják, és a családja sem hitt már a 65 éves művész előkerülésében.

A San Berandino-i seriff hivatala most közleményben tudatta: a Mount Baldy csúcs közelében talált ember maradványok Julian Sandstól származnak, ám hogy a halálát mi okozta, azt még vizsgálják.

Sands rutinos természetjárónak számított, korábban több nehéz terepen is helytállt. A most megtalált maradványokat túrázók vették észre.

A brit színész legismertebb alakítását az 1985-ben Oscar-díjjal kitüntetett Szoba kilátással című filmben nyújtotta. A brit filmek mellett számos hollywoodi alkotásban is feltűnt.

Forrás