Megrázó! Kiderült! Ő az a terhes kismama, aki szörnyethalt a borzalmas balesetben

Megrázó! Kiderült! Ő az a terhes kismama, aki szörnyethalt a borzalmas balesetben

A hozzátartozók megható sorokkal búcsúznak a fiataloktól.

Tragikus körülmények között vesztette életét az a fiatal pár, akiket mindössze öt hónap választotta el attól, hogy szülők legyenek. A 21 éves Josh Alexander és a 18 éves Jessica Poole éppen Ashfordban, Kent körül utaztak, amikor összeütköztek egy teherautóval. Bár a mentőegységeknek sikerült hamar kiérniük, a pár olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életüket.
A pár három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy novemberben kisfiút várnak. A sussexi Hastingsből származó fiatalokat családjuk, és barátaik együtt gyászolják. Josh fitneszedzőként dolgozott, a barátai elmondása szerint mindenkiből a legjobbat hozta ki. A fiú apja, Ben Sissens azt mondta, hogy a maga mögött hagyott űrt már semmi sem fogja betölteni. A fiú barátja a közösségi oldalán azt írta:

Soha nem találkoztam még olyan csodálatos, őszinte, kedves és szorgalmas emberrel, mint amilyen te vagy. Örökre hiányozni fogsz.

Az elhunyt Jessica odavolt a lovakért, és rendszeresen osztott meg hobbijáról képeket a közösségi oldalán. A lány egyik barátja szintén megható sorokkal búcsúzott:

Repülj magasra, édesem. Legyél a pároddal, a babáddal, az apáddal és a lovakkal
- írta Jess Pantry.


A rendőrség megkezdte az eset kivizsgálását, és azoknak az autósoknak a segítségét várja, akik a baleset idején a környéken voltak. Az, hogy mi okozta a balesetet egyelőre nem tudni, csak annyi bizonyos, hogy pár egy fehér Vauxhall Corsával utazott, amikor egy DAF típusú teherautóval ütközött a Bethersden Road-i elágazásánál - írja a Metro.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap