Megrázó tragédia! A 32 évesen szülés közben veszthette életét olimpiai bajnok kismama

Megrázó tragédia! A 32 évesen szülés közben veszthette életét olimpiai bajnok kismama

Májusban szomorú hír jött. Életének 33. évében elhunyt a világklasszis amerikai olimpiai bajnoki sprinter, Tori Bowie. Menedzsmentje egy szívfacsaró közleményben búcsúzott a sportolónőtől, akinek halálának körülményeiről sokáig nem lehetett semmit sem tudni.
"Megdöbbenve osztjuk meg a rendkívül szomorú hírt, hogy Tori Bowie elhunyt. Elveszítettünk egy ügyfelet, egy kedves barátot, egy lányt és egy nővért. Tori bajnok volt... olyan fényes jelzőfény, amely olyan fényesen ragyogott! valóban összetört a szíve, és imádkozunk a családjáért és a barátaiért” - írták a Twitter-bejegyzésükben.
Kiderült Tori Bowie halálának oka?

A május másodikán elhunyt sportolóról most friss információk érkeztek. Egy külföldi lap, a TMZ értesülései szerint Tori Bowie vajúdás közben halt meg. Állítólag 8 hónapos terhes volt az olimpiai bajnok atléta, amikor életét vesztette. Családjával nagyon szoros kapcsolatot ápolt, így amikor több nopig elérhetetlen volt, nem vette fel a telefont, akkor ők riasztották a rendőrséget. A kiérkező rendőrök azonban holtan találtak rá a sportolónőre - írja a twn.hu.

Tori Bowie egy roppant tehetséges atléta volt. A riói olimpián 4x100-as váltóban arany-, 100 méteren ezüst-, míg 200 méteren bronzérmet szerzett. A londoni olimpián két aranyaéremmel lett gazdagabb, egyet 100 méteren, egyet pedig 4x100-as váltóban szerzett.

Legyen neki könnyű a föld! 

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap