Most kaptuk a hírt Soltész Rezsőről

Most kaptuk a hírt Soltész Rezsőről

Soltész Rezsőről kiderült, hogy súlyos szívbetegséggel küzd. Az énekest 2020-ban diagnosztizálták, de szerencséjére hamar elkezdték a megfelelő kezelést, így szinten tudja tartani az állapotát és visszatérhetett a színpadra. Most elárulta, hogy három évvel később hogyan érzi magát és mit tesz azért, hogy állapotát szinten tudja tartani.
2020-ban kényszerpihenőre kényszerült betegsége miatt Soltész Rezső, aki utána rádöbbent, hogy változtatnia kell az életvitelén. Azóta mondhatni, új életet kezdett és sokkal jobban odafigyel arra, hogy mit eszik, mennnyit mozog és persze arra is, hogy ne hajszolja túl magát.
Egyre nehezebb a koromról beszélni, mert bizony ez a 78 már egy olyan szám, amit sokan meg sem élnek.Ugyanakkor hálás is vagyok azért, mert jól érzem magam a bőrömben, aktív életet folytatok, és a családom, valamint a közönségem mindig temérdek szeretettel áraszt el. Minden reggel örülök annak, hogy felébredek és végezhetem a feladataimat" - mondta az énekes, aki barátaival ünnepelte a nagy napot, akikkel Szlovéniába utazott, de vonattal, mert már öt éve nem vezet. Soltész elmondása szerint sokkal nyugodtabb, ha taxival vagy sofőrrel közlekedik, ugyanis már nagyon kimerítette a vezetés közbeni koncentráció.

A zenész elárulta, hogy a színpadot és az éneklést nem adja fel és a mai napig vannak újabb tervei a jövőre nézve.

Már egy korábbi dalomban is megénekeltem, hogy 120 évig szeretnék élni. Nyilván tudom, hogy erre nincs igazán esély, de a nyolcvanat még jó lenne megünnepelni a szeretteimmel és a rajongóimmal.Úgy érzem, van rá esély, mert olyan szerencsés vagyok, hogy a három évvel ezelőtti szívbetegségemből is ki tudtam lábalni. Rendszeresen szedem a gyógyszereimet, járok kontrollra és az életmódomon is változtattam. Egészségesen étkezem, beépítettem az életembe a mozgást, figyelek arra, hogy ne hajtsam túl magam és tudjak pihenni, valamint már egyáltalán nem fogyasztok alkoholt. Ha bármilyen köszöntés van, udvariasságból koccintok, de nem iszok belőle, és egyáltalán nem is hiányzik" - mondta a Blikknek Soltész Rezső.

Forrás