Most kaptuk a megrázó hírt! Sajnos bekövetkezett a legrosszabb - Nem sikerült megmenteni az életét, meghalt Bence

Most kaptuk a megrázó hírt! Sajnos bekövetkezett a legrosszabb - Nem sikerült megmenteni az életét, meghalt Bence

Harmincegy éves korában meghalt Szvoboda Bence tízszeres magyar és kétszeres cseh bajnok motorversenyző, aki egy csehországi motokrosszbajnokságon szenvedett súlyos sérülést – közölte csapata, a HTS Team közösségi oldalán. Mint arról már korábban az Index is írt, Szvoboda Bence súlyos sérülést szenvedett egy csehországi motokrosszbajnokságon, a versenyző élet-halál között lebegett. A HTS Team közlése szerint a fiatal sportember fejét ért ütés hatására eszméletét vesztette a pacovi versenypályán.
A prágai kórházban életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A vizsgálatok után kiderült, hogy az agyi funkciói nem működnek. A csapat keddi közleményében már arról írt, a fiatalembernek nincs esélye megnyerni ezt a csatát.

A HTS Team szerda délután a Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt, hogy Szvoboda Bence 11.50-kor elveszítette élete legnagyobb harcát.
„Emlékezzünk a sportolóra, aki tíz bajnoki címet nyert Magyarországon, kettőt Csehországban, egyet Ausztriában, és megannyi győzelmet aratott szerte Európában. Emlékezzünk az emberre, aki az akarat és a kitartás szimbóluma volt. Aki nem adta fel soha, és mindig arra törekedett, hogy a legjobbat hozza ki magából. Emlékezzünk a barátra, aki csibészes mosolyával mindig jókedvre tudta deríteni a körülötte lévőket. Emlékezzünk a fiúra, aki mindig nagyra becsülte családja szeretetét és támogatását. Felfoghatatlan tragédia ez mindannyiunk számára. Elviselhetetlen a fájdalom, ami körülvesz minket. Az Isten adjon megnyugvást a szeretteinek, és az őt gyászolóknak! Szvoboda Bence 31 évet élt. Nyugodj békében, Bajnok!” – közölte a HTS Team, hozzátéve, megkérnek mindenkit, hogy a következő napokban hagyják békében gyászolni a családot.Bővebben IDE KATTINTVA olvashat a pályafutásáról!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap