Teljes a káosz! Lezárták az M1-est EMIATT a baleset miatt - Közel 10 km-es a torlódás, de ez még nem minden, mert... - ITT vannak a legfontosabb tudnivalók:

Teljes a káosz! Lezárták az M1-est EMIATT a baleset miatt - Közel 10 km-es a torlódás, de ez még nem minden, mert... - ITT vannak a legfontosabb tudnivalók:

Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 116-os kilométerszelvényében, Győr térségében szerdán 13 óra 50 perc körüli időben, írja a police.hu.
A rendőrség közleménye szerint a baleset során egy Hegyeshalom irányába haladó kisteherautó ütközött össze az előtte haladó kamionnal. A mentés jelenleg folyamatban van, a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják, írták.

Felhívták rá a figyelmet: a Budapest felől érkezők a 115. kilométerszelvénynél tudják elhagyni az autópályát, és a 119-es kilométerszelvénynél tudnak visszatérni. Az elsődleges információk szerint egy személy szorult a kisteherautóba.

Kérik a balesettel útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.
Mindeközben a másik irányban is baleset történt Mosonmagyaróváron. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Budapest irányába a 157-es kilométernél egy trélerautó ütközött össze egy kamionnal. Három szállított autó esett le a trélerről, amelyek akadályozzák a forgalmat. A járművek rendőri irányítás mellett a leállósávon haladhatnak. Az Útinform tájékoztatása szerint a dugó itt már nagyjából 10 kilométeres, és az M15-ös autópályára is feltorlódnak a járművek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap