Újabb fordulat! Kihallgatta a rendőrség Gálvölgyi János családját - ÍME a részletek

Újabb fordulat! Kihallgatta a rendőrség Gálvölgyi János családját - ÍME a részletek

Újabb fordulat Gálvölgyi János ügyében: a rendőrség kihallgatta a színművész családját.

Május 10-én lett rosszul a színész, mentőt hiába hívtak hozzá, de végül a lányai vitték kórházba. Gálvölgyi-ügye nagy port kavart, a rendőrség hivatalból indított eljárást, a rákérdezett, hol tart a rendőrségi nyomozás jelenleg. Kiderült, hogy gyanúsított egyelőre nincs az ügyben.
“A BRFK hivatalból rendelt el nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, gyanúsítotti kihallgatás nem történt. A BRFK hivatalból rendelt el nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, gyanúsítotti kihallgatás nem történt” - közölte a lap megkeresésére. A sajtóban arról szólnak a hírek, hogy 4 mentésirányító is érintett lehet. Gyanúsított egyelőre nincs. de a Naphíre.hu-nak Gálvölgyi János egyik lánya elmondta, hogy a rendőrség a családot már kihallgatta.

„Beidéztek minket és kihallgattak”
– mondta Gálvölgyi Dorka.
Mint megírtuk, Gálvölgyi János május 10-én az otthonában lett rosszul, ezért a lányai mentőt hívtak hozzá, de nem értek ki időben, ezért végül a család autóval vitte kórházba a színművészt. Állapota súlyos volt, napokig mélyaltatásban volt. Ma már kiengedték a kórházból, már otthon gyógyul.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap