Az intenzív osztályra szállították a TV2 közkedvelt műsorvezetőjét!

Az intenzív osztályra szállították a TV2 közkedvelt műsorvezetőjét!

Majdnem életét vesztette a súlyos hasnyálmirigy-gyulladás miatt.
“Bevittek, levették a vért és akkor mondták, hogy hasnyálmirigy-gyulladásom van. Be voltam sárgulva. Két napig voltam az intenzíven, kaptam mindenfajta infúziót. Bejött hozzám egy ember elbeszélgetni, mit egyek. Megitattak velem három kancsó kamillás teát, az tett engem rendbe”
– vallotta be csütörtökön a Mokkában.

“Nekem az volt a problémám, hogy rengeteg belsőséget ettem. Pacalt, velőt, tüdőt ettem. Ettől rosszul lettem, először azt mondták, hogy stroke-ot vagy infarktust kaptam”
– árulta el, mi okozta az életveszélyes helyzetet.

Gáspár Győző híres öccse, Gáspár Zsolt, aki már évek óta Demcsák Zsuzsával együtt irányítja a népszerű Farm VIP televíziós műsort, valóban nagyon veszélyes helyzetbe került. Gáspár Zsolt és Demcsák Zsuzsa az elmúlt években szoros munkakapcsolatot alakítottak ki, közösen vezetve a műsort, amely népszerűsége miatt elismert és közkedvelt szereplője a hazai média palettának. Azonban most, úgy tűnik, Gáspár Zsoltnak nemcsak a televízióban, de a valós életben is komoly kihívásokkal kell szembenéznie, hiszen egy olyan veszélyes helyzetbe került, amely komoly aggodalomra adhat okot.

Szerencsére a nehézségek ellenére, mára már újra jól van Gáspár Zsolt. Az egészségét sikerült helyreállítania, ami önmagában is nagyszerű hír, figyelembe véve a veszélyes helyzet súlyosságát. A korábbi események komoly tanulsággal szolgáltak számára és remélhetőleg hozzásegítették őt, hogy még inkább odafigyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

Jobbulást kívánunk Gáspár Zsoltnak!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap