Megrázó részletek: EZ lehet az ok, amiért megölte barátnőjét az angyalföldi gyilkos

Megrázó részletek: EZ lehet az ok, amiért megölte barátnőjét az angyalföldi gyilkos

Elérhetetlenné tette magát a férfi, aki megölte a barátnőjét a héten a 13. kerületi Véső utcában. A Blikk úgy tudja, még a telefonját is kiiktatta, a készüléket és a SIM kártyát is megsemmisítette valószínűleg. Az is kiderült, hogy az áldozat pár hónapnyi együttjárás után jelezte a családjának, hogy ez a férfi nem az, akire várt. Talán ennek van köze ahhoz, hogy megölte a párja, de minden ilyen egyelőre csak találgatás.

Csütörtökön este találták meg annak a 27 éves nőnek a holttestét egy angyalföldi lakásban, akit a gyanú szerint a barátja gyilkolt meg. A 35 éves férfit, Türk Róbert Dánielt azóta is keresi a rendőrség. Azt az Origo írta meg elsőként, hogy egy párról van szó, hiszen a gyilkos a közösségi oldalán több olyan képet is posztolt, amin együtt vannak.
AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN VOLTAK EGYÜTT VÁLOGATOTT FOCIMECCSEN, A BALATON SOUNDON, PÁR NAPJA PEDIG A TISZAÚJVÁROSI TRIATLONRÓL TETT KÖZZÉ KÖZÖS FÉNYKÉPET.

Ezeken a fotókon szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat, mosolyognak, látszólag minden rendben köztük. A gyilkosság napjáig a nő szomszédjai is ugyanezt gondolták, aztán velőt rázó sikoly rázta fel a közösséget, amit síri csend követett. Ez volt az a pillanat, amikor Róbert Dániel megölte Petrát. Hogy ezelőtt mi történt, azt csak a férfi tudná elmondani, ha akarná. Ő viszont nyom nékül eltűnt. Eközben a nevét és az arcát az egész ország megismerte és megszólaltak azok, akik ismerték őt és az áldozatát.

A lap ismerőseire hivatkozva azt írta, a nő nagyon szeretett utazni, és tartós párkapcsolatra vágyott, emiatt jött haza. Egy társkereső közösségi oldalon ismerkedett meg Türk Róbert Dániellel. A lány családja és baráti köre szerint a boldogság csak a látszat. Bár sok közös programjuk volt, nem volt felhőtlen a kapcsolatuk.
Az a férfi borzasztóan féltékeny volt, ami nagyon zavarta Petrát”

mondta az áldozat egyik ismerőse, Emőke.

A baráti társaságból is igyekezett kivonni, kizárólag páros programokat szervezett, ami egy idő után zavarta Petrát.”

Annyira zavarta, hogy nemrég azt mondta a rokonainak, nem ilyen társra vágyott.

ELKÉPZELHETŐ, HOGY SZAKÍTANI AKART, AMITŐL A FÉRFI NAGYON DÜHÖS LETT, EZÉRT ÖLTE MEG A NŐT.

Persze ez is csak találgatás.

A lap idézi Bálint Natáliát, a magát „embervédő szociálpszichológiai elemző” kifejezéssel is illető operaénekest, aki hosszú elemzést adott közzé közösségi oldalán. Szerinte „ez a gyilkosság tipikusan egy rejtett párkapcsolati erőszak tragikus végkifejlete volt.”Petra vágyott a szerelemre. Robi is, viszont szerinte a lány az övé és csak az övé lehetett. Ez nem szerelemféltés, ez a tulajdon féltése.

Szerelemből senki nem öl. Robi azért ölt, mert csorba esett az önbecsülésén, szembesítették azzal, hogy nem ő az isten, nem rendelkezik feltétlen ellenőrzési joggal, és párjának is lehet önálló akarata.PETRA KI AKARHATOTT LÉPNI EBBŐL A BÖRTÖNBŐL, A KIFELÉ MINDIG HIHETETLENÜL MEGNYERŐ AGRESSZOR AGYÁT PEDIG ELBORÍTOTTA VALAMI KÖD,aminek visszafordíthatatlan tragédia lett a vége” – írta.

Szántó Péter magánnyomozó, volt rendőrtiszt is úgy látja, az aktakukacként becézett, hétköznapokban csendes férfi nem tervelte ki előre a nő megölését.

SZERINTE IS HIRTELEN FELINDULÁSBÓL ELKÖVETETT EMBERÖLÉS LEHETETT EZ.

Ez a férfi egy érzelmi zavarra reagálva bántalmazta az áldozatot. Sajnos, a filmcsatornákon futó bűnügyi sorozatokban minden benne van, mit kell tenni a meneküléskor, hogy elérhetetlen legyen valaki, miképpen kell egy telefont megsemmisíteni, autót váltani, azonosíthatatlan módon utazni. Ez a férfi nem bűnöző alkat, tart a felelősségre vonástól, amit el akar kerülni, akár az élete árán is”
– tette hozzá.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap