Mi történik? Óriási balhé kerekedett Orbán Viktor házánál, a rendőrség is a helyszínen - Elképesztő, ami ott van

Mi történik? Óriási balhé kerekedett Orbán Viktor házánál, a rendőrség is a helyszínen - Elképesztő, ami ott van

„A magyar fiatalság jövője” – ez volt arra a gyermekkoporsóra írva, amit Keresztény Zoltán hagyott Orbán Viktor felcsúti házánál. Gyülekezési joggal való visszaélés miatt indult rendőrségi eljárás ellene. – írja a Blikk.
Megnyitottuk a felcsúti nyári szabadegyetemet, a miniszterelnök elvtárs háza és stadionja elől. Mégpedig azzal, hogy elhelyeztünk ott egy gyermekkoporsót, amire az van írva: ‘A magyar fiatalság jövője’” – olvasható Keresztény Zoltán jogász, aktivista közösségi oldalán, aki nem viccelt: ténylegesen kivitt egy koporsót szombaton a miniszterelnök házához.

Keresztény Zoltán volt az, aki fekete fóliával takarta le június elején a Csákberényben orosz katonák által felavatott II. világháborús szovjet emlékművet.

Zoltán azzal magyarázta a tiltakozását, hogy a fiatal Orbán Viktor Nagy Imre 1989-es újratemetésén azt mondta, hogy a kommunisták azzal, hogy 1990 előtt Szovjet-Oroszországhoz kötötték Magyarország sorsát, elvették, eltékozolták a magyar fiatalság jövőjét.
“35 éve tehát, a rendszerváltás előestéjén, a Hősök terén az egyik üres koporsóban jelképesen a magyar fiatalok jövője is ott feküdt. Mára az ott szónokló fiatalemberből miniszterelnök elvtárs lett, mondhatni, hogy a FIDESZ Magyar Szocialista Munkáspárt örökös pártfőtitkára, aki ugyanazt tette, mint elnyomó elődjei: hozzákötötte Magyarország sorsát egy putyinista, szovjet-orosz típusú államhoz, vagy éppen a Kínai Kommunista Párthoz. Ezért van nálunk gazdasági válság, miközben a politikai elit folyamatosan, láthatóan napról-napra csak hízik. Ezért nagy az infláció, ezért ér egyre kevesebbet a fizetés és ezért rossz az egészségügy vagy az oktatás” – írta a bejegyzésében.

A helyszínen hamar megjelent a rendőrség és átkutatták Keresztény autóját. Az aktivista a 444-nek azt mondta, közölték vele, hogy mivel nem volt hajlandó rendőri felszólításra elvinni a koporsót, gyülekezési joggal való visszaélés miatt indul ellene eljárás.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap