Most érkezett a hír a rákkal küzdő Reviczky Gáborról

Most érkezett a hír a rákkal küzdő Reviczky Gáborról

Az ijesztő diagnózis ellenére sem vesztettel a hitét – elárulta, milyen módszerekkel küzd azért, hogy visszanyerje az egészségét.

Mint már megírtuk, Reviczky Gábornak a prosztatarák egyik agresszív fajtájával kell megküzdenie. Szerencsére a PET CT-n kiderült, hogy nincs áttéte, viszont a prosztata külső burkát egy helyen már megbontotta a ráksejt, aminek terjedését mielőtt meg kellene állítani – árulta el a színész a Best magazinnak.
– Reményeim szerint célzott sugárkezelést fogok kapni – árulta el a lapnak Reviczky Gábor, aki súlyos betegsége ellenére is igyekszik pozitív és derűlátó maradni.

Az még nem dőlt el, hogy a jövőben milyen utókezelést – célzott sugárkezelést agy esetleg kemoterápiát – javasolnak neki, ám azt már most eldöntötte, hogy az utóbbit nem vállalja.
– Míg a célzott sugárkezeléssel csak a rákos sejteket pusztítják el, addig a kemoterápiával az ép sejteket is megsemmisítik, amit nem szeretnék – magyarázza a színész, aki a hagyományos orvoslás eljárásai mellett az alternatív gyógymódoktól sem zárkózik el.

– Több különböző kezelést is kipróbáltam már, a feleségem ugyanis minden készítményt beszerzett, ami a felépülésemet segíti. Például rendszeresen használok tiszta kannabiszolajat, ami egy fantasztikus, természetes csodaszer. Persze ebből is meg kell találni a jó minőségűt, én viszont

kinyomoztam a tutit, amiben minden benne van, amire szükségem van!

– folytatja Reviczky, aki a műtét után már dupla előadással állt a világot jelentő deszkákra, hiszen, ahogy magyarázza most minden eddiginél nagyobb szüksége van a színpad gyógyító erejére.