Sokkoló ami történik! Többen is életüket vesztették a Balatonnál - Íme a részletek:

Sokkoló ami történik! Többen is életüket vesztették a Balatonnál - Íme a részletek:

Egy 20 éves fiú és egy 80 éves nő is a Balaton vizében vesztette életét a múlt héten.

Az Alex nevű, fiatal fiú múlt hét csütörtökön tűnt el a Balatonban, miután barátnőjével vízibiciklizett Siófoknál, majd a hajó csúszdájáról a vízbe merészkedett. A csúszás után a fiú már nem jött fel a víz alól.
A barátnője a strandolók segítségét kérte a fiatal barátja megtalálásához, azonnal megkezdték a fiú keresését, de nem jártak sikerrel.

Két napon keresztül kutattak utána a vízimentők, végül három nappal később, szombaton a víz felszínén találtak a holttestére, egy járókelő vette észre a Tények szerint. A csatorna információi szerint a fiú valószínűleg nem tudott úszni, ezért merülhetett el a vízben.
Egy 80 éves nő Balatonszemesen fulladt a vízbe Az idős nő szombaton Balatonszemesen a Berzsenyi utcai szabadstrandnál ment be a vízbe. A feltételezések szerint amikor már a part felé tartott, rosszul lett, ezért merülhetett el a vízben.

25 méterrel beljebb találta meg a családtagja, vagy 10-15 perc után találhattak rá

- nyilatkozta a műsornak az egyik megszólaló a Magyar Vöröskereszttől, hozzátette, a vízimentők azonnal kihúzták a vízből a nőt, és megkezdték az újraélesztését, azonban nem jártak sikerrel.

A baleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap