Borzalom az általános iskola előtt! Két fiatalt lőttek le...Nem élték túl a támadást - ÍME a részletek:

Borzalom az általános iskola előtt! Két fiatalt lőttek le...Nem élték túl a támadást - ÍME a részletek:

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól DUPLA annyit kell fizetnie, ha nem....
 Megöltek két fiatal férfit a vajdasági Újvidék melletti Futak településen egy általános iskola előtt pénteken – közölte a helyi hatóságok beszámolóját idézve a Telegraf.rs című szerb hírportál.
Zoran Krulj, az újvidéki sürgősségi szolgálat szóvivője elmondta: a rendőrséghez éjfél után 17 perccel érkezett a bejelentés a lövöldözésről. A helyszínen egy eszméletlen fiatalembert találtak, akit fejlövéssel, súlyos állapotban szállítottak az intenzív osztályra. A 20 éves férfi sebesülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházban meghalt – mondta.
A következő hívás éjfél után 51 perccel érkezett, miután a rendőrök egy másik, 19 éves fiatalembert találtak a helyszínen. A mentősök már nem tudtak segíteni rajta, csak a halál beálltát tudták megállapítani – tette hozzá a szóvivő.

A belügyi szervek széles körű rendőri akciót indítottak, egész Futakot lezárták, valamint az összes újvidéki kijáratot, és a Blic című napilap a rendőrségtől úgy tudja, hogy őrizetbe vettek négy gyanúsítottat: egy 23, egy 24, egy 21 és egy 26 éves férfit – írja az MTI.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap