Döbbenet! Krausz Gábor EZT tette egy nappal azután, hogy bejelentette szakítanak Tóth Gabival

Döbbenet! Krausz Gábor EZT tette egy nappal azután, hogy bejelentette szakítanak Tóth Gabival

Alig három hónapja, április végén költöztek be a szentendrei álomotthonukba Tóth Gabiék. A család azt tervezte, hogy évtizedeket fognak eltölteni ott, de a sors másként rendelkezett... Jelenleg az énekesnő és a közös kislányuk lakja az ingatlant. Kettesben maradtak.
Kora tavasszal érkeztek az első hírek arról, hogy végre révbe ért Tóth Gabi és Krausz Gábor élete, megvették az első közös házukat, melyet a saját ízlésük szerint újítottak fel. A házaspárnak nagy tervei voltak, egy állandó és nyugalmas otthont akartak a közös kislányuknak, Hannarózának biztosítani, akit nagyon megviselt az a pár hónap, amíg dobozok közt éltek.

Úgy tűnt, minden rendben van
Krausz és Tóth Gabi is többször posztolt a közösségi oldalain a felújítás alatt, gyermeki lelkesedéssel vették birtokba a házukat, amelyben felfedeztek és belaktak minden rejtett sarkot. Úgy festett, hogy tökéletes a harmónia közöttük, boldognak látszódtak. Olyan felszabadultnak, amelyet nem lehet eljátszani, ez szívből és mélyről jövő boldogság volt. Aztán történt valami...

Egy perc alatt omlott össze minden
A felek egyelőre nem beszélnek a miértekről. A szerdán délután kiadott hivatalos és szűkszavú közleményükön kívül semmit sem mondanak. Nyilván időre van szükségük, hogy megemésszék a velük történteket, lehiggadjanak és valamennyire fel tudják dolgozni ezt az őrült nagy változást. Az életük szinte egyik percről a másikra omlott össze, nyilvánvaló, hogy még sokkhatás alatt vannak. A közös álomotthon melege is elillant... A Bors információi szerint Krausz Gábor fogta a bőröndjeit és otthagyott csapot-papot az új házban. Hiába volt szerelmes az álomotthonába, a hírek szerint azt szerette volna, ha a kislánya a biztonságos, megszokott környezetében marad, ezért ment el ő és hagyta ott Gabit a gyermekkel.

A család március 22-én posztolt utoljára közös képet. Krausz születésnapján történt. A sztárséf akkor ezt írta a fotóhoz:

„Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi csak egy jó reggeli aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más mert ők ketten a legfontosabbak. Köszönöm a kedves üzeneteket, nem tudok mindenkinek válaszolni mert épp derékig vagyok a porban.”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap