ÍME Orbán Viktor legújabb bejelentései, ami mindenkit meglepetésként ért

ÍME Orbán Viktor legújabb bejelentései, ami mindenkit meglepetésként ért

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!
Orbán Viktor miniszterelnök úgy véli, hogy az első és legfontosabb feladat a munkahelyek védelme, amiben Magyarország egyébként kedvező helyzetben van – nyilatkozta a Kossuth Rádióban.
Orbán Viktor szerint a második legfontosabb cél az infláció megfékezése: ezzel kapcsolatban a miniszterelnök úgy véli, hogy már kezelhető szintre sikerült csökkenteni, és reális lehetőségnek tartja, hogy a következő hónapokban, valamikor október és december között az 10 százalék alá csökkenjen. Ugyanakkor hozzátette, hogy a nehéz gazdasági helyzetben néhány kulcsfontosságú minisztere számára a nyaralás sem engedélyezhető.

Az infláció leszorítását követően a “növekedésért folytatott küzdelem” következik, hiszen gazdasági növekedés nélkül béremelés sem lehetséges.
Orbán Viktor véleménye szerint a következő évben minimum 5-6 százalékra kell csökkenteni az inflációt. Sikeres esetben ennek eredményeként a hitelkamatok is mérséklődhetnek, így Magyarország újra a koronavírus előtti pályára kerülhet.

A miniszterelnök továbbá elárulta, hogy az atlétikai világbajnoksághoz hasonló eseményeken a vezetők barátaikat is meghívják, így ezek sorozatos találkozókat jelentenek.

Orbán Viktor azt is kifejtette, hogy Magyarországra érkezik a katari emír, valamint a török és a szerb elnök is. A katari emír látogatásával kapcsolatban kiemelte, hogy a látogatást hivatalos bejelentések előzik majd meg.

Forrás