ITT a sokkoló bejelentés! Intenzív osztályon kezelik az ország kedvenc színészét - ITT vannak a lesújtó részletek:

ITT a sokkoló bejelentés! Intenzív osztályon kezelik az ország kedvenc színészét - ITT vannak a lesújtó részletek:

Körtvélyessy Zsolt múlt héten esett át egy beavatkozáson, azonban a színművész egészségével újabb problémák adódtak. Rosszul lett, kórházba ment, ahonnan már haza sem engedték. Két napig a sürgősségin tartották, jelenleg a kardiológia osztályon folyik a gyógykezelése. Kórházi ágyáról árulta el, hogy van most.
Körtvélyessy Zsolt egy hónappal ezelőtt a Metropolnak árulta el, szívproblémája miatt több vizsgálatot végeztek rajta. Sajnos az eredmények nem lettek jók, ezért orvosai úgy döntöttek, meg kell operálni. Elmondta, egy úgynevezett abláció beavatkozáson esik át, ami annyit jelent, hogy a combján keresztül bevezetnek egy katétert a szíve felé, mellyel megszüntetik a szűkületet, ami az elmúlt időszakban keletkezett.

„Talán a nehezén túl vagyok”
Július végére kapott időpontot, ezért a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló színművész hogyléte felől érdeklődtünk, sikeresen túlesett-e a műtéten, azonban nagyon rossz hírt kaptunk Körtvélyessy Zsolttól, aki jelenleg is a kórházban tartózkodik.
Talán a nehezén túl vagyok, viszont kedden nagyon nehéz éjszakám volt

– mondta nagyot sóhajtva a színművész. – Rázott a hideg, rendkívül rosszul voltam, még egy jó ideig itt is fognak tartani. Múlt héten csütörtökön került sor a beavatkozásra, minden rendben volt, így pénteken már hazamehettem, szombatra viszont belázasodtam, ezért úgy döntöttem, hogy orvosi segítséget kérek.

Bementünk a kórházba, és két napig a sürgősségin tartottak, kedden hoztak át egy másik osztályra.

– A Heller utcai intézményben a kardiológián vagyok, elvileg a legjobb hely számomra a mostani helyzetben – mesélte megtörve Zsolt.

Háromféle antibiotikummal próbálják megszüntetni a fertőzést Körtvélyessy Zsolt április 2-án töltötte be a 82. életévét. Egészsége azonban az utóbbi időben kissé megromlott. Múlt ősszel nyaki elzáródása miatt egy műtéten esett át, fölvágták az ereket és kitisztították, pár napot kellett kórházban töltenie. Nem meglepő, hogy a hangjából aggodalom érezhető, és lelkileg nagyon megviselték a most történtek.

Annyi már kiderült, hogy egy bakteriális fertőzés okozza a problémát.

Azt mondta a doktornő, hogy a pályafutása alatt még ilyen esettel nem találkozott. Folyamatosan kapom az infúziót, és háromféle antibiotikummal próbálnak helyre hozni. De miért pont velem történik ilyen? Ez van, remélni tudom, hogy mielőbb túl leszek rajta. Még egy hétig biztosan itt leszek – mondta a színművész.



Rengeteg feladat várja a színházban
Remélhetőleg Zsolt gyorsan felépül, és mielőbb visszatérhet a színházba, ugyanis rengeteg feladat vár a következő hónapokban.

– Szeptember elején lesz a Margitszigeten egy színdarab, Az ég tartja a földet című musical, ebben is játszom, majd felújítjuk Szegeden az Elisabethet, a hó közepén, ott leszek hat napot. Ezen kívül a Petőfi darabnak is hamarosan elindul a felújítása. Sajnos elég keveset játszottuk, így remélem, jó párszor láthatja a közeljövőben a közönség – mondta a színművész egy hónappal ezelőtt a Metropolnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap