Kiderült! Mindenkit sokkolt! Ez az ok, amiért olyan gyorsan el kellett költöznie álomotthonából Krausz Gábornak

Kiderült! Mindenkit sokkolt! Ez az ok, amiért olyan gyorsan el kellett költöznie álomotthonából Krausz Gábornak

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!
Ez most sokakat meglepett.
A fél ország még mindig csak kapkodja a fejét a szűk két hete történt bejelentés óta: véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. S bár elképesztően felgyorsultak az események (kiderült, hogy már új párja is van Gabinak a Fricska Táncegyüttes egyik táncosa személyében, akivel pár napot Horvátországban is nyaralt, és aki a hírek szerint Krausz Gábor és Tóth Gabi szentendrei otthonába is bevette magát), sokan még mindig az egykori álompár újra egymásra találásáért izgulnak. És nem érti, miért hagyta el azt az otthont a sztárséf, ahol néhány hónapja még minden szabadidejében megállás nélkül dolgozott. A szentendrei családi ház az első közös otthononuk lett volna, amit nagy gonddal festett és rendezett be, lesve felesége minden kívánságát. Mindeközben rengeteget vigyázott a három és fél éves Hannarózára, míg a felesége koncertezett. Éppen ezért sokakat meglepett, hogy nem sokkal a közös családi otthonba való beköltözésük után Gábor bejelentette a közösségi oldalán, hogy „egy kellemetlen fricska” miatt véget ért hatéves kapcsolatuk.
A rajongók közül sokan nem értik, miért a felszarvazott férj költözött albérletbe, ám a Blikk megtudta, hogy az interneten nyilvánosan elérhető adatokból kiderül az ok: a tulajdoni lap szerint a szentendrei családi otthon teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is. Gábor tehát nem sokáig élvezhette a közös otthon adta örömöket, ezért – érthető módon – magába zárkózott, és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot.

Forrás