Kiderült! Vele léphetett félre Tóth Gabi - Ő a rejtélyes harmadik

Kiderült! Vele léphetett félre Tóth Gabi - Ő a rejtélyes harmadik

Összetörte Krausz Gábort, hogy véget ért a házassága Tóth Gabival. A sztárséf egyik legjobb barátja és kollégája, Vomberg Frigyes a Blikknek elmondta, mindenben a barátja mellett áll, aki most rendkívül nehéz időszakon megy keresztül.
– A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – mondta a Blikknek Vomberg Frigyes.

Egyre több jel mutat arra, hogy a válás hátterében egy harmadik fél áll, és nem Gábor, hanem Gabi kereste más mellett a boldogságot. A sztárséf beszédes bejegyzésben tudatta szerdán a szakítás hírét, amiben egy fontos információt rejtett el: a „fricska” szót. Egyetlen kifejezés, ám sokatmondó, s ez többeknek fel is tűnt.
„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – fogalmazott a sztárséf, kiemelve, hogy a jövőben mindketten a lányuk érdekeit szem előtt tartva nevelik a három és fél éves Hannarózát.

A kifejezés azért tűnt fel sokaknak, mert a Fricska Táncegyüttes az a csapat, amely Gabival a koncertjein fellép. A rajongókban hamar felmerült a gondolat, hogy az énekesnő a táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe.

Papp Máté Bence / Ringier

A közösségi oldalakon a kommentelők meg is nevezték a csapat egyik tagját és koreográfusát, Papp Máté Bencét, aki maga is párkapcsolatban élt, legalábbis az utóbbi napokig biztosan. Gabi az utóbbi időben rengeteg szívecske hangulatjelet küldött a férfi különböző fotói alá, ami sokakban tovább erősíti a gyanút.

A Blikk utánajárt a pletykának, és a párhoz közeli, a nevük elhallgatását kérő forrásoktól megtudtuk, hogy valóban Papp Máté Bence lehet a szakítás oka.

– Jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt. Az ok pedig nem más, mint Máté. Közte és Gabi között régóta izzott a levegő – fogalmazott egyikük.

A férfi 29 éves, tehát hat évvel fiatalabb az énekesnőnél, ám a közös munka alatt közel kerültek egymáshoz. A Bors információi szerint Krausz Gábor már el is költözött a szentendrei, közös otthonukból, ahová alig néhány hónapja költöztek be, és amit együtt csinosítottak, festettek, alakítgattak. Több lakásavató bulit is terveztek, ám úgy tűnik, ezekből már nem lesz semmi.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap