Kitört a pánik Budapesten! Elszabadult és halálát okozta egy nőnek - Mutatjuk a megrendítő részleteket:

Kitört a pánik Budapesten! Elszabadult és halálát okozta egy nőnek - Mutatjuk a megrendítő részleteket:

Halálra gázolt egy idős asszonyt a 2-es villamos egyik elszabadult szerelvénye a Fővám téren szerda este. A tragédiát műszaki meghibásodás okozta, a jármű vezetője nem tudta lefékezni a villamost, ami elsodorta a nőt.
Szerda este a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó 2-es villamosnál a megálló felé haladva műszaki hiba lépett fel; elromlott a fék, ezért a vezető nem tudott leállni, így tovább haladt a Belgrád rakpart felé. Az idős asszonyt mindeközben a Közvágóhíd felé tartó járműre készült felszállni, és emiatt a síneken átvezető járdaszakaszra lépett, ekkor sodorta magával a villamos.
Az idős asszony életéréért hiába küzdöttek, olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy az életét már nem sikerült megmenteni. A villamoson senki sem sérült meg és a szerelvényt a Havas utcánál sikerült megállítani, szerencsére további baleseteket nem okozott. A villamos vezetője sokkos állapotba került a történtektől, így azt sem tudta megmondani, hogy használt-e hangjelzést ‒ írja a Kékvillogó.hu.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap