Most jött a megrázó hír! Élet-halál között az ünnepelt magyar sztár - Borzalom ami történt

Most jött a megrázó hír! Élet-halál között az ünnepelt magyar sztár - Borzalom ami történt

„Imádkozzatok érte” – Élet és halál közt az imádott magyar mulatóssztár: kétoldali szívinfarktussal szállították kórházba MC Hawer tudatta a rajongókkal a hírt, miszerint Tekknő Miki súlyos állapotban került kórházba kétoldali szívinfarktus miatt.

Köztudott, hogy MC Hawer és a Tekknő nevű formáció Magyarországon a mulatós popzene úttörőinek számít, azonban előbbi korábban letörten nyilatkozott arról, hogy 28 év alatt nulla díjat kapott a munkásságáért. Hiába a megannyi siker, fellépés és rajongók ezrei, az idei Fonogramon sem díjazták az együttest. A frontember akkor kiborult, és közölte: hiába a rengeteg arany- és platinalemezük, a szakmának ez még mindig nem elég, csak azt nem tudja hova tenni, hogy miért.
A mulatós sztár most egy jóval tragikusabb hírt osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán, miszerint jóbarátját, Tekknő Mikit életveszélyes állapotban szállították kórházba, miután az 52 éves előadó kétoldalú szívinfarktust kapott.

Sajnálattal közöljük, hogy Tekknő Mikit ma reggel kétoldali szívinfarktus érte. Jelenleg túl van a műtéten, kritikus állapotban van. Imádkozzatok érte… – olvasható a legfrissebb posztnál.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap