Nem Tóth Gabi az egyetlen: újabb magyar celebről derült ki, hogy csalja a férjét - Mutatjuk

Nem Tóth Gabi az egyetlen: újabb magyar celebről derült ki, hogy csalja a férjét - Mutatjuk



Az elmúlt napokban egyszerre sokkolta és döbbentette meg az országot, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor idilli házassága véget ért, méghozzá az énekesnő afférja miatt. Tény, hogy ezt sem Gabi, sem pedig a Fricska Táncegyüttes oszlopos tagja nem erősítette még meg a rajongók számára, az viszont biztos, hogy nem az ismert celeb az első, aki úgy döntött, hogy mindent borít egy új élet reményében. Míg mások álmodoznak a boldog családi életről, a házasságról, a gyermekről és egy szép házról, addig ők ezt elérve kezdik azt érezni, hogy teljesen másra van szükségük.
A következő válogatás hazai sztárjai sokak szemében lettek hiteltelenek, mivel mindegyikük a család és a házasság nagy hirdetőiként is voltak jelen a közösségi médiában.

Lássuk, kik ők!

Radics Gigi

Az énekesnő alig két hete jelentette be közösségi oldalán, hogy gyermeke apjától külön válik. Bár sokáig úgy tűnt boldogok és Gigi karrierje mellett a magánéletében is kiteljesedett, úgy fest ez csak a látszat volt. A rajongókat mélységesen elszomorította a hír, hiszen az énekesnő lánya, Bella mindössze két éves. Azt nem tudni, hogy pontosan miért romlott meg a kapcsolat, de most biztosan egy új élet vár a sztárral.
Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő nem is olyan régen még Csuti felesége volt, akitől két gyermeke született. Sokszor és sokat bizonygatták kapcsolatuk erősségét, ám aztán Edina egy perc alatt borított mindent egy Insta-poszttal, amelyben bevallotta, hogy már mást szeret. Azóta újra feleség és megszületett az első közös gyermeke is rapper párjától.



Sáfrány Emese

Az egykori pornósztár 4 évig alkotott egy párt gyermeke apjával, aki éppenhogy elmúlt egy éves, amikor szakítottak. Sokak szerint gyanús, hogy alig pár hónappal a különválást követően jött össze Intivel, akivel azóta szintén szakított.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap