Együtt zokogott Tóth Gabi és Krausz Gábor - EZ a pillanat mindent megváltoztatott

Együtt zokogott Tóth Gabi és Krausz Gábor - EZ a pillanat mindent megváltoztatott

Teljesen megváltozott az életük eztán.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata nagyon váratlanul ért véget, pedig kívülről nézve minden álomszerű volt az énekesnő és a séf között. Anno 2019 végén kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük, Hannaróza. Sokáig Budapesten éltek, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy Szentendrén vesznek egy családi házat, ahol a pletykák szerint Gabi él az új szerelmével..
Az énekesnő és Papp Máté Bence között biztosan alakult valami korábban, de ehhez az is kellett, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor alaposan elhidegüljenek egymástól. A Fricska táncegyüttes tagja és Gabi mindenesetre jelenleg nem foglalkoznak a kritikákkal, és nagyon boldogok együtt. Tóth Gabinak tehát új kapcsolata van, míg Krausz Gábor inkább a karrierjére koncentrál.

Anno igazi fordulópont volt a kapcsolatukban, amikor a gyermekük megszületett 2019 decemberében. A Story magazin anno úgy számolt be róla, hogy mind a ketten zokogtak a boldogságról.
„Miután a férjemmel belenéztünk Hannaróza szemébe, minden megváltozott. Az ilyenre mondják: első látásra szerelem”- mesélte Tóth Gabi Hannaróza születése után.

Az énekesnő tudta, hogy a gyermeke valószínűleg császárral születik, és ez így is lett, de hála égnek semmilyen komplikáció nem történt, és a baba 20 perc után már világra is jött. Hannaróza lassan négy éves lesz, és a szülei igyekezne elérni, hogy minél kevesebb dolgot tapasztaljon meg a válás negatív hatásaiból.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap