ERRE szánta el magát Tóth Gabi! Legújabb drámai lépése biztosan nagyon fájhat Krausz Gábornak

ERRE szánta el magát Tóth Gabi! Legújabb drámai lépése biztosan nagyon fájhat Krausz Gábornak

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy házasságuk véget ért. Közös nyilatkozatban számoltak be a szomorú fejleményekről, de azóta felpörögtek az események. A sztárséf máris elköltözött szentendrei közös otthonukból, az énekesnőt pedig a Fricska táncegyüttes egyik tagjával hozták hírbe. Volt, aki még reménykedett, hogy újra egymásra talál az egykori sztárpár, ám most ennek úgy tűnik tényleg vége.
Eltűntek a közös fotók

Tóth Gabi Instagram-oldaláról szép csendben eltűntek a közös fotók. Krausz Gábort kigyomlálták a közösségi felületéről, legalábbis az utóbbi két évből, hiszen az énekesnő asszisztense 2021-ig visszamenőleg törölte a közös fotókat - írja az nlc.hu nyomán a 168.hu.

Meglepő lépés vagy várható volt?
Az elmúlt évek trendjei azt mutatják a sztároknál, hogy szakítás után hamarosan a közös fotókat is leszedik - mindegy, hogy rövid kapcsolatról, vagy együtt töltött hosszú évekről van-e szó. Bár az internetről le lehet venni a közös képeket, de egy gyerek örökké összeköti az egykori szerelmeseket, akit közösen kell felnevelniük - írja a 168.hu. A lap szerint nem volt váratlan Tóth Gabi lépése már csak abból a szempontból sem, hogy a sztárséf és az énekesnő kikövették egymást az Instagramon.

A helyzet viszont igen beszédes, a kikövetés megtörtént, de Krausz Gábor oldalán még mindig fent vannak a közös képek, és a kislányukkal készült fotók is, ahol mindhárman láthatóak. Ez a fotó még március 11-én került fel a sztárséf Instagram-oldalára:

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap