Hatalmas bejelentés! ILYEN még nem volt Magyarországon

Hatalmas bejelentés! ILYEN még nem volt Magyarországon

A Frizbi atyja gyakorlatilag beköltözött az internetre és most hatalmas dobással készül az őszi szezonra.

A tévés egy ideje eltávolodott a hagyományos televíziózástól, legalábbis képernyősként már régen nem láthatták őt a Frizbi, vagy éppen az Összezárva… műsorok rajongói. Nem úgy azok, akik hétről hétre követték a Frizbi TV Youtube-csatornáját, ahol rendszerint a már jól ismert Frizbivel jelentkezett. Hajdú Péter most újabb nagy dobással készül. Erről a Borsnak mesélt.
„Nagyon büszke vagyok”
– Szeptember 29-én indítjuk el a Frizbi TV YouTube-csatornáján a Beköltözve Hajdú Péterhez című új formátumot, ami bár hasonlít majd az Összezárva műsorra, hiszen talkshow reality lesz, de mégis lesznek alapvető különbségek köztük. Ebben a műsorban itthon egyedülálló például, hogy hét kamerával vesszük majd fel az epizódokat, ráadásul kívülről, vagyis egyáltalán nem lesz stúdióhangulata a ”lakásnak”, ahová a vendéket várom majd, hogy egy egész napot eltöltsek velük.

Ez olyan technika, amit mondjuk a Big Brother-ben használnak.

Nagyon büszke vagyok, hiszen az interneten nincs hasonló formátum idehaza, ami ekkora apparátussal és technikai felkészüléssel készül, de talán nemzetközi porondon is ritka – kezdte lapunknak Hajdú Péter, aki arról is mesélt, milyen koncepció alapján hívja majd meg vendégeit és mi lesz a Frizbivel.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap