Hatalmas botrány a stúdióban! Tóth Gabi nem bírta tovább - ÍGY ment neki Majkának

Hatalmas botrány a stúdióban! Tóth Gabi nem bírta tovább - ÍGY ment neki Majkának

Köllő Babett sem érezhette túl jól magát a Sztárban Sztár leszek! válogatóján, ugyanis ő robbantotta ki a vitát.

Elszabadulnak az indulatok szombat este a Sztárban Sztár leszek! második válogatójában, ahol bár egymásnak adták a mikrofont a tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalok, a Mesterek időnként mégis rossz szájízzel ültek székben. Majka és Tóth Gabi annyira összeszólalkozik az adásban, hogy valósággal elszabadul a pokol, csak úgy röpködnek a szitokszavak, ekkora feszültséget talán még sosem lehetett érezni a műsor történetében.
A versenyzők miatt tör ki a botrány A durva, káromkodásig fajuló vitát az váltja ki, hogy a többiek próbálják felvázolni Majkának, szerintük minden tehetséget magának akar, és valahogy sikerül is elérnie, hogy őt válasszák. Még akkor is, ha a rapper szemmel láthatóan nincs is annyira oda a produkcióért, mint a többiek.

– Engem jelen pillanatban már kiráz tőled a hideg, és rossz értelemben, csak szólok. Még megkockáztatom azt is, hogy utállak – szúrja oda Babett Majkának.
Tóth Gabi teljesen kikel magából
Gabi megpróbálja Majkának elmagyarázni, mit is kéne máshogy csinálnia, ám ezzel nem arat osztatlan sikert.

– Mondjuk ne legyél ennyire erőszakos, mert amikor én ugyanazokat a módszereket alkalmaztam, mint te, akkor ledaráltál a f***-ba
– emeli fel a hangját Gabi, mire Majka közli, hogy az énekesnő a legerőszakosabb ember, akit valaha is ismert.

Gabi nem hajlandó visszatartani a véleményét, ahogy az eddigi évadokban sem tette. Ráadásul úgy érzi, Babett visszalépett, holott ő kezdte a vitát.

Köllő Babett két tűz közé kerül
Babett, aki Majka és Tóth Gabi között foglal helyet, valósággal sokkot kap a veszekedéstől, ám az üvöltözésből kimarad, annak ellenére, hogy alapvetően neki is ellenérzései vannak Majka viselkedésével kapcsolatban.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap