Hihetetlen videó terjed: az egész országot átverte Tóth Gabi és Krausz Gábor? Ismét egymás mellett jelent meg a... - ÍME

Hihetetlen videó terjed: az egész országot átverte Tóth Gabi és Krausz Gábor? Ismét egymás mellett jelent meg a... - ÍME

Hihetetlen felvétel kering az interneten, senki sem érti mi történik.

Egy emberként robbant fel az ország, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év (elvileg) boldog házasság után külön folytatják útjukat. Hannaróza nevelését tekintve egyetértettek, közösen, sok szeretetben szeretnék ha a kislány felnőne, ezért pedig mindketten megtesznek minden tőlük telhetőt.
A következő sokk akkor érte az országot, amikor kiderült: harmadik fél is szerepet játszott a dologban, az énekesnő máris egy új férfi mellett találta meg a boldogságot. A szerencsés Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes egyik alapítótagja, aki még világrekordot is felállított a modern elemekkel ötvözött néptánccal.

Magyarország szinte minden polgára lélegzetvisszafojtva figyeli, hogy melyik fél mit lép, a titkos üzeneteket, az elejtett félszavakat, a szóvicceket és odaszúrásokat szinte néhány perccel később több tízezer ember próbálja kielemezni.
Most azonban minden eddiginél nagyobb bombát dobott le a TV2: A séfek séfe előzetesében olyan dolog történt, amire legvadabb álmainkban sem számítottunk. Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt tűntek fel a műsort beharangozó kisfilmben. Nem egy helyszínen, nem egy stúdióban és nem is a szoba két túlsó felén: szó szerint egymás mellett.

Természetesen a találgatások azonnal megindultak, hogy mégis mi a fene történt itt és egészen vad teóriákat szült ez a 10 másodperces jelenet. Vannak, akik szerint ez az egész válás egy hatalmas marketingstratégia része, mivel a Sztárban sztár és a Séfek séfe szinte egyszerre indult el, ennek pedig két oszlopos tagja a házaspár.

Voltak, akik szerint ez az egész rettentően ízléstelen és csak nézettséget szeretne generálni a műsor, azonban sokan nehezményezták, hogy ezért kár volt egy ennyire kellemetlen szituációt megrendezni.

Az biztos, hogy videón keresztül is átsüt a szlgyenérzet: Gabi és Gábor testtartásán is látszódik, hogy rém kínosan érzik magukat, Gabi hanghordozása is egészen más, mint az lenni szokott. Vaószínűleg nem most találkoznak először a válás bejelentése óta, hiszen ahogyan fentebb írtuk, Hannaróza felügyelete közös, illetve a hitelre vett ház törlesztésének a részleteit is egyeztetniük kell valahogyan.

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mi zajlik itt, de nem lepődnénk meg, ha ez lenne a főzős műsor valaha volt legnézetebb adása:

A megoldás egyébként pofon egyszerű: A séfek séfét már év elején forgatták, ekkor még Krausz Gábor is nyilatkozott róla, így ez a felvétel még akkor készült, amikor ha nagy szerelem már nem is volt, a válás még biztosan nem került szóba.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap