Kiderült! Ezért kellett meghalnia egy rendőrnek - ITT az ok, amiért magára robbantotta a házat a zavarodott esztergomi férfi

Kiderült! Ezért kellett meghalnia egy rendőrnek - ITT az ok, amiért magára robbantotta a házat a zavarodott esztergomi férfi

Órákon át próbálták jobb belátásra bírni a férfit, akit körözött a rendőrség. Ezért robbanthatta magára és a rendőrökre a házat.

Mint arról a Kiskegyed is beszámolt, szörnyű robbanás rázta meg az esztergomi külvárost szerdán este.
"Egy rendőr elhunyt, többen pedig megsérültek. A KNYF időközben megerősítette, a robbanás következtében a Terrorelhárítás Központ (TEK) egyik munkatársa vesztette életét, továbbá több rendőr, valamint tűzoltó megsérült, közülük négyen súlyosan, heten könnyebben, "civil személy nincs a sérültek között". Az elkövető az elsődleges adatok szerint szintén meghalt a robbanásban" - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerda éjjel az MTI-vel.
Úgy tudni, a körözés alatt álló férfi bosszút forralt az egyenruhások ellen, ugyanis úgy hitte, a rendőrség hagyta, hogy ellopják a kocsiját. Az igazság azonban az, hogy rengeteg adóssága volt, így a kocsiját lefoglalták, és végül az áramot is ki akarta kapcsolni a szolgáltató. Fenyegetőzni kezdett, a túsztárgyaló pszichológus 4 és fél órán keresztül tárgyalt vele. Végül a férfi csapdába csalta a rendőröket, felgyújtotta a lakást, és amikor a TEK-esek bementek, megnyitotta a gázpalackot - írja az origo.

Bár a rendőrség előtt nem volt ismeretlen a férfi, hiszen körözés alatt állt, a helyiek nem sokat tudtak róla.

"Ha lehet, elkerüljük azt a környéket, nem túl hely, sötétedés után be sem megyünk. Mindig poénkodtunk azzal, hogy tuti, hogy bűnözők élnek ott" – mesélte a Borsnak egy helyi lakos a mogorva, magának való, furcsa férfiról.

A Központi Nyomozó Főügyészség az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzését követően, várhatóan pénteken ad majd, "addig a sajtó és a közvélemény türelmét" kérték.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap