Kiderült! ŐK ketten verekedtek össze Marsi Anikó miatt - Nem hiszed el kik azok

Kiderült! ŐK ketten verekedtek össze Marsi Anikó miatt - Nem hiszed el kik azok

Marsi Anikó szerelméért verekedett Batíz Andrással Papp Gergő

Nagy igazság: semmi sem maradhat örökre titokban. Most például sok-sok év távlatából egy pikáns szerelmi háromszögre derült fény.
Baráti beszélgetés közben, egy óvatlan pillanatban Papp Gergőt kérdőre vonták, és ő nem tagadta: verekedett már nő miatt. Ráadásul ismert hölgy szerelméért szállt harcba egy ismert férfival.

– Jobban örültem volna, ha név nélkül idéződik fel ez a történet, mert egyrészt annyira régen volt, másrészt a magam részéről igyekezném megóvni a másik feleket. Hiszen itt több szereplőről is szó van – magyarázta akkoriban Papp Gergő.

Ahhoz, hogy megértsük a történetet, vissza kell mennünk az időben, egészen 1997-ig, a Fókusz indulásáig. A bulvár magazinműsort egy bájos szöszke lány, és egy jóvágású, elegáns fiatalember vezette. Egy idő után kiderült, hogy ők, vagyis Marsi Anikó és Batíz András egy pár. Mondjuk a szerelmüket nem is rejtették véka alá. Bár sok pletyka keringett róluk, évekig együtt is maradtak. A szakításuk után az lett a „hivatalos” álláspont, hogy Anikó jó pár hónapig magányos volt, mire újból rátalált a szerelem. Ami már sokkal kisebb visszhangot kapott, hiszen az új kedvest, Papp Gergőt akkor még szinte senki sem ismerte. Abban az időben kollégák voltak, Gergő riporterként dolgozott a műsorban.
Marsi annak idején nyilatkozott a Vasárnapi Blikknek arról, hogy nem szívesen beszél a magánéletéről, mert szerinte korábban a nyilvánosság tette tönkre a kapcsolatukat Batiz Andrással.

„Óriási hibát követtünk el, amikor azt gondoltuk, miért ne osztanánk meg a nyilvánossággal az életünket” – mondta. – „Akkor még eszünkbe sem jutott, hogy a kapcsolatunknak rossz vége lehet.

Aztán arról is beszélt, hogy új barátja, Papp Gergő is szakmabeli, a Fókusz-csapat tagja.

„A munkahelyi szerelemnek van jó és kevésbé jó oldala. Az jó, ha félszavakból is értem a másikat, de az szánalmas lenne, ha a kapcsolatunk odáig fajulna, hogy semmi másról nem tudnánk beszélni, csak a szakmáról.”

Sok év telt el azóta, és a TV2 beszélgetős műsorában, a NaNee-ban egy csipkelődés során derült ki, hogy Papp Gergő anno elhódította Anikót, Batíztól, aminek a következménye lett a tettlegesség. Gergő nem örül, hogy ez a régi történet napvilágra került, de nem tagadta a történteket, inkább tréfával próbálta elvenni az élét.

– Fiatal voltam, kíváncsi, hogy milyen az, ha valakivel összeugrom a kukák között hajnalban a ház előtt. Sikerült. Ez olyan pasis dolog volt! – mondta, és zavarában elnevette magát. – Összeugrottunk egy lány miatt. De mikor volt ez már!

Tehát Gergő jött, látott és vitte Anikót, ami nem tetszett a másik félnek és ezért összeverekedtek. Az nem derült ki, hogy az ökölharcból ki került ki győztesen, de az biztos, hogy a nőt ő vitte.

Ez után újabb titokra derült fény, ugyanis kiderült, a sors revansot vett, és Gergőtől, Palik Laci rabolta el Anikó szívét.

– Igen, de nem tőlem, mert ott már nem volt nálam a szív, és a test is csak ímmel-ámmal – árulta el Gergő.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap