Sokkoló ami történt! Mentőhelikopter és rohammentő a helyszínen. Zebrán gázoltak el egy iskolás fiút - A szemtenúk állítják EZÉRT történt a tragédia:

Sokkoló ami történt! Mentőhelikopter és rohammentő a helyszínen. Zebrán gázoltak el egy iskolás fiút - A szemtenúk állítják EZÉRT történt a tragédia:

Drámai baleset történt kedden délután Pomázon: egy gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy iskolás fiút. A helyszínről származó információk szerint a Hyundai sofőrje tehetetlen volt, a gyermek kerékpárjával figyelmetlenül, lassítás nélkül ment ki az útra. A fiút mentőhelikopter szállította kórházba.
Elütöttek egy fiút Drámai baleset történt kedden délután Pomázon, egy gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy fiút. A helyszínről származó információk szerint a Hyundai sofőrje tehetetlen volt, a gyermek kerékpárjával figyelmetlenül, lassítás nélkül ment ki az útra. A fiút mentőhelikopter szállította kórházba. A szemtanúkat sokkolták a történtek.

Nem nézett körül
„Konkrétan kiment a kocsi elé lendülettel, semmilyen körültekintés nélkül. Sajnálom a srácot is, aki elütötte, és a kisfiút is! Remélem minden rendben lesz vele!” – írta egy szemtanú az egyik pomázi Facebook-csoportban.
Mentőhelikopter is érkezett „Mi is pont láttuk. Biciklivel volt a kisgyerek, én már csak azt láttam, hogy fekszik a zebra szélén, mentőautó, mentőhelikopter, rendőrök. Kb. 1 órás dugó volt, utána indult el újra a forgalom a Beniczky utcában” – tette hozzá egy másik helyi lakó.

Rohammentő is ott volt
„Én a Kartal utca – Huszár utca sarkán láttam felszállni egy mentőhelikoptert, plusz egy gyermek rohammentő még ott állt” – érkezett az újabb információ a szörnyű balesettel kapcsolatban.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap