Sosem látott, durva óvintézkedéseket volt kénytelen bevezetni a TV2 Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt - ÍME

Sosem látott, durva óvintézkedéseket volt kénytelen bevezetni a TV2 Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt - ÍME

Pácba keveredtek...
Tóth Gabi és Krausz Gábor válása lázban tartja a közvéleményt, ám arra sokan nem is gondolnának, hogy ezzel mekkora bajba keverték a munkaadójukat, a TV2-t.

Hiszen az énekesnő is rendszeres szerepel a csatornán, ahol hamarosan indul a Sztárban Sztár leszek! élő show-ja. Krausz Gábor pedig hétvégente képernyőn lesz Mikes Annával a Dancing with the Starsban. Ez felvetett némi problémát a TV2-nek, éppen ezért óvintézkedéseket vetett be a sztárjaik lelki nyugalma érdekében.
„Ilyenkor a csatorna legfeljebb két dolgot tehet: pártatlan marad és igyekszik minden eshetőségre felkészülni” – mondta egy informátor a Story magazinnak, majd hozzátette: "a produkciók munkatársai mindent megtesznek a profi, gördülékeny együttműködés érdekében, éppen ezért sem most, sem a későbbiekben nem kívánnak állást foglalni, éreztetni bármelyikjükkel is, hogy mit gondolnak a történtekről. Mivel mindketten kimagaslóan nézett műsorokban szerepelnek, így Gabi és Gábor is egyformán értékes, megbecsült tagjai a TV2-nek, akikkel hosszú távon tervez a csatorna. Úgy tudom, arra például különösen figyelnek, hogy ne konfrontálódjanak a kollégák előtt, és lehetőség szerint más-más időpontban tartózkodjanak a székházban. Persze nyilván vannak és hamarosan lesznek is olyan esetek, amikor elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, ilyen például a két műsor keresztpromója, amikor a Dancing with the Stars-ban felvonultatják a Sztárban sztár leszek! zsűritagjait, de őket ismerve mindketten profin, személyes sérelmeiket félretéve fognak eleget tenni a kötelezettségeiknek.”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap