Bejelentették! Tragikusan hirtelen elhunyt a stárséf - EZ okozta a halálát

Bejelentették! Tragikusan hirtelen elhunyt a stárséf - EZ okozta a halálát

Anafilaxiás sokkot kapott és meghalt Michael Chiarello sztárszakács. Az Emmy-díjas műsorvezető séfet akut allergiás reakcióval kezelték, mindössze 61 éves volt, amikor elhunyt.
Chiarello szombaton hunyt el a kaliforniai Napa városában, egy kórházban, ahol anafilaxiás sokkhoz vezető akut allergiás reakció miatt kezelték. Halálának híréről a családja számolt be egy közleményben.

"Mélyen gyászoljuk szeretett pátriárkánk, Michael elvesztését. Kulináris zsenialitása, határtalan kreativitása és a család iránti rendíthetetlen elkötelezettsége volt lényének lényege. A közös étkezések örömén keresztül összehozta az embereket, maradandó emlékeket ápolva az asztal körül. Miközben átvészeljük ezt a mély veszteséget, drágán őrizzük a vele együtt töltött pillanatokat, mind a konyhájában, mind a szívünkben. Öröksége örökké élni fog abban a szeretetben, amelyet minden ételbe öntött, és abban a szenvedélyben, amelyet mindannyiunkba belénk oltott, hogy élvezzük az élet ízeit" - írták.
Chiarello tíz éven át vezetett főzős műsorokat, valamint vendégséfként is szerepelt számos alkalommal. Az Easy Entertaining With Michael Chiarello című műsorért, mely 10 évadon át futott, Emmy-díjjal jutalmazták.

"Michael Chiarello séf ételek és az élet iránti szenvedélye örökre bevésődik a konyhánkba és a szívünkbe. Miközben gyászoljuk Michael halálát, egyúttal ünnepeljük örökségét, amely éttermeivel folytatódik" - közölték kollégái.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap