Feketébe borult Tóth Gabi oldala! Hatalmas a fájdalom

Feketébe borult Tóth Gabi oldala! Hatalmas a fájdalom

Tóth Gabi utóbbi hetei, hónapjai nem voltak könnyűek, az énekesnő sokat sírt, az érzéseit pedig őszintén vállalja. Az előadó ismét szomorú hírt közölt, ugyanis el kellett engednie a kiskutyáját.
Tóth Gabi sokszor a Sztárban Sztár leszek! élő adásaiban sem tudja palástolni az érzéseit: egy hete sírva is fakadt a stúdióban, annyira nagy hatással volt rá az egyik produkció. A könnyeivel küszködve mesélte el, mennyire sokat bántották az elmúlt időben, és milyen nehezen viseli ezt. A legutóbbi adásban hasonlóan labilis volt a lelkiállapota, hiába támogatta a háttérből az új szerelme a nézőtéren, teljesen padlóra került. Hangot is adott a szomorúságának és a dühének, miszerint nem igazságos, hogy az egyik legerősebb versenyző – Solymár Matyi – távozott a műsorból.

Most újabb drámai vallomást tett a közösségi oldalán, őszintén beszélve arról, hogy mélypontra jutott. Az énekesnő már nehezen bírta a támadásokat a válása miatt, most pedig újabb veszteség érte: szeretett kiskutyája elpusztult. Gabi szívbemarkoló szöveggel búcsúzott el a kedvencétől az Instagram-posztjában.
„Kemény hetem volt… Hetem?? Hónapok… Nem panaszkodom! Mert erősebbé tett minden megpróbáltatás… Pár órája elengedtük Csubakkát… A szemembe nézett végig, majd átkelt a szivárványhídon. Miközben néztük egymást, megfogadtam, hogy nem fogok többet sírni bánatomban… Csak örömömben, vagy a szeretettől, vagy meghatottságomban hullajtok könnyeket mostantól… Nem fogok több teret engedni a fájdalomnak… mert kijárt belőle egy életre… tudom, sokan vagytok, akik feladnátok, mert azt érzitek, hogy nem bírjátok el a sok nehézséget! Elbírjátok” – kezdte a szomorú hangvételű bejegyzésben.

„Ez a gyönyörű, emberlelkű Csubakka Úr 'mondta nekem', mert az utolsó lélegzetvételében is hála volt a szemében és pozitív lelki beállítottság! Drága kiskutyám! Most is tanítottál nekem valamit, ezt tetted azóta, amióta egy 4 méteres láncon megtaláltalak 2010-ben az M3 bevezetőn... ott van egy csillagod az égen, amit neked ajándékoztam. Fényesebben ragyog mostantól, mint valaha! Hálából sírok, mert rád találtam és te minket választottál! Boldog vagyok, hogy ennyi éven át velünk voltál! Ég veled, kiskutyám!” – fogalmazott Gabi.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap