Hoppá! Irdatlan pofont kevert le Krausz Gábor Tóth Gabinak élő adásban

Hoppá! Irdatlan pofont kevert le Krausz Gábor Tóth Gabinak élő adásban

Krausz Gábor első fellépése a 2023-as Dancing with the Stars élő adásában a TV2-n felért egy arculcsapással Tóth Gabi számára.

A táncos műsor néhány újítással indult el szombaton este a TV2 képernyőjén. Az Index helyettünk is megnézte az ugrabugráló sztárokat, hogy nekünk már ne kelljen! (köszönjük) Azt figyelték meg, hogy Krausz Gábor egy néptáncos előadással örvendeztette meg a közönséget és talán szúrt oda egy fricskát énekesnő feleségének.
Így indult a Dancing with The Stars 2023-as évada

Tudható ugyanis, hogy szakításuk és válásuk bejelentése után A Sztárban sztár leszek zsűritagja a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze. Krausz Gábor és Mikes Anna bizonyíthatott, akik show-táncot adtak elő a jövőre a Puskás Arénában háromszor is koncertező Azahriah dalára – írja cikkében a lap.
A szakértők a pulpitus mögött szakmai szemmel azt is meglátták, hogy az előadás néptánci elemeket is tartalmazott. Lékai-Kiss Ramóna a kezdés előtt külön kihangsúlyozta, hogy személyes szállal is kötődik a produkcióhoz. Kérdés, hogy kegyetlenség volt-e mindez Krausz Gábortól az élő adásban. A rajongók majd eldöntik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap