Kutyák marcangolták a híres magyar énekesnő kislányát - ÍME az újabb fejlemények:

Kutyák marcangolták a híres magyar énekesnő kislányát - ÍME az újabb fejlemények:
A kép illusztráció

A magyar énekesnő még márciusban számolt be a Blikknek az azóta is feldolgozhatatlan támadásról. Most újra jelentkezett az üggyel kapcsolatban.

Lukács Gabinak az elmúlt esztendőben teljesen megváltozott az élete. A “Változnak az idők” című sláger énekesnője még 2022 júliusában jelentette be a Blikknek, hogy hosszú évek után visszatér a zenei pályára és megpróbálja újraéleszteni karrierjét.
Próbálkozását siker koronázta, rövid időn belül rohamosan nőni kezdett követőtábora, az énekesnőhöz pedig sorra kezdtek befutni a koncertfelkérések.

A varázslatos időszaknak azonban egy tragédia vetett véget. Gabi 2022 márciusában ugyanis lapunknak elárulta, hogy egy csapat kutya támadt rá 13 kislányára Zsámbékon, gyermeke pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a kislány életét édesapja mentette meg, aki autójával még éppen időben érkezett a helyszínre.
Az előadó gyermeke az azóta eltelt időszakban szerencsésen felépült és Gabi élete is visszaállt a normális kerékvágásba. A velük történteket nem hagyták annyiban, egy alapítvánnyal kezdtek együtt dolgozni annak érdekében, hogy másnak soha ne kelljen átmennie olyan borzalmakon, amiken nekik kellett. Most, újra felvettük az énekesnővel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, hogy vannak a támadás óta.

“A rendőrségi nyomozás folyamatban van, még nem zárult le. Én azt látom, hogy csökkent az önsétáltató kutyák száma a városban, az eset után történt egy ebösszeírás. A kislányom, Fanni lelkileg és fizikailag is sokkol jobban van! Azt gondolom, hogy ezek a karitatív tevékenységek amikbe belekezdünk a Kutyakötelesség Állatmentő Alapítvánnyal neki is fognak segíteni, hiszen ha van kedve ő is jöhet az előadásokra amiket szervezünk. A sebei látszódnak, meg is fognak maradni, ez mostmár tisztán látható. Az biztos, hogy segít neki, hogy nem hagytam annyiban ezt a történetet és nem csak egy pár sor lettünk a címlapokon, hanem ténylegesen teszünk azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő többet” – nyilatkozta a Blikknek Gabi.

A videó IDE KATTINTVA tekinthető meg!

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap