Lövés dördült a balatonföldvári iskolában - Egy vadászpuska... - ITT vannak a megdöbbentő részletek:

Lövés dördült a balatonföldvári iskolában - Egy vadászpuska... - ITT vannak a megdöbbentő részletek:

A diákok egy pályaorentációs napon vettek részt, amikor elsült egy fegyver.

Az eset egy hetedikes osztályban történt.
Hátborzongató jelenetek zajlottak le egy balatonföldvári iskolában.

Az oktatási intézmény a hetedikes tanulóknak egy pályaorientációs napot szervezett, amire a meghívták a szülőket is, hogy beszéljenek a munkájukról.

Puska fegyver lőfegyver

Az egyik gyermek édesapja vadászként dolgozik, így ő az iskolába magával vitt egy puskát a hozzávaló töltényekkel. Ekkor szabadult el a pokol… Ugyanis a gyerekekhez került a töltött fegyver, amit végül el is sütöttek.
Valóban így volt! A vadász, kezében a puskával az osztályban tartotta az előadást a hetedikeseknél. Én nem a gyerekekre kenném ezt, ugyanis ők abban a hiszemben voltak, hogy poénkodnak, szerintem ők se gondolták, hogy a férfinak nincs annyi esze, hogy nem hagy elől olyan dolgokat, amivel egy gyerek képes lőni! Amikor én mentem a kisiskolás gyerekemért, akkor egy rendőr várta a helyszínelőket, és ott volt a vadász is, aki pont a mi osztályunkban is tartott előadást. Úgy tudom, hogy az egyik gyereknek sikerült megtöltenie a fegyvert, majd meghúzták a ravaszt. Annyi szerencséjük volt csak, hogy az ablak irányába nézett a puska! Simán lelőhették volna egymást vele…

– mesélte az egyik szülő.

„Megerősítjük a történteket. Kapitányságunk az esettel kapcsolatban eljárást indított” – erősítette meg a Bors megkeresésére a Somogy vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap