Most jött a megrázó hír! Sajnos bekövetkezett a legrosszabb! Autójában találtak rá Lászlóra, holtan...

Most jött a megrázó hír! Sajnos bekövetkezett a legrosszabb! Autójában találtak rá Lászlóra, holtan...

Autójában, a jellegzetes 1500-as Ladában ülve találtak rá a Pécsről eltűnt férfira, de már túl későn. Lászlót hiába várják haza, elhunyt.
Hiába várta haza lánya, a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozó László már nem tér haza többet. A férfi vasárnap délután egy kolléganőjével távozott munkahelyükről, az asszonyt elvitte egy darabon autójával, majd utána nyoma veszett jellegzetes, fehér színű 1500-as Ladájával együtt. A férfit nemcsak a rendőrség, hanem a lánya is elkezdte keresni a nyilvánosság erejével.

Csütörtökön azonban egy civil, eltűnteket kereső csoport a Facebookon jelentette be, hogy Lászlót megtalálták, de már túl későn. "Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a vasárnapi napon autóval Pécsen eltűnt (...) Lászlót egy volt laktanya területén megtalálták, életén azonban már nem lehetett segíteni. Halálának körülményeit a rendőrség vizsgálja. Minden segítőnknek köszönjük szépen munkájukat. Családjának őszinte részvétünket fejezzük ki” – írták a halálesetről.
„Az Ön által kérdezett haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Pécsi Rendőrkapitányság, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában nem áll módunkban tájékoztatást adni” – tájékoztatta lapunkat a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. László a rendőrségi válasz alapján vagy természetes úton halt meg, vagy baleset érte, vagy önkezűleg vetett véget életének. Lapunk úgy tudja, a férfira autójában bukkantak rá, ami egy bokros részen állt az elhagyatott laktanya területén.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap