Nem várt tovább! ÍME Krausz Gábor rendkívüli bejelentése!

Nem várt tovább! ÍME Krausz Gábor rendkívüli bejelentése!

Krausz Gábor rendkívüli bejelentése!
Váratlanul megszólalt Krausz Gábor a válásáról: Üzent Tóth Gabinak a sztárséf

Túl van a nehezén.
„A nyár közepén kiderült, hogy el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön. Nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs (…) Én úgy éltem meg, hogy szépen leültem, és csönddel vettem magamat körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam, és nagyon sok segítséget kaptam a családomtól, barátaimtól. (…)
Az újrakezdéshez erő kell. Aztán meg kell nyomni az a reboot gombot, és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy nálam ez sikeresen le lett zárva”Dancing with the stars
harmadik élő show-jában, ahol minden versenyző táncának volt valamilyen személyes üzenete.

A sztárséf azt is mondta, a tánc lett a hobbija, aminek aminek köszönhetően felszabadult és önbizalommal teli lett.

A Dancing with the Stars negyedik évadának harmadik élő adásában Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja és Mikes Anna táncmestere egy forró sambával nyűgözte le a nézőket. Megmutatjuk a videót!

A szeptemberben kezdődött műsorban Krausz Gábor és Mikes Anna újra megmutatták, milyen jól tudnak együtt mozogni. A gyors és lendületes quickstep után most egy érzéki és lüktető táncot, a sambát választották, amivel lenyűgözték a zsűrit.

A zsűri tagjai megjegyezték, hogy Gábor és Anna között „hatalmas energiák” vannak, és hogy Gábor remekül túlteszi magát a válásán, ha ilyen táncpartnerrel dolgozhat, mint Anna.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap